Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Mr. Zhu

Telefoonnummer : +8613760373914

Free call

Compacte 0,96 de Vertoningskrachtcentrale van Duimoled voor semi openlucht

Min. bestelaantal : Overeen te komen Prijs : Negotiable
Verpakking Details : Alle producten worden ingepakt op juiste manier om het te houden brandkast. Voor kleine grootte van Levertijd : 7-15 Werkdagen
Betalingscondities : T/T Levering vermogen : 300Kpcs/month
Plaats van herkomst: Shenzhen, China Merknaam: WellDa(OEM)
Certificering: ROHS、ISO9001、CE

Gedetailleerde informatie

Naam: De Module van de 0,96 Duimoled Vertoning Verwerkingsaanpassing: Ja
Installatiemethode: Las 30Pin Nominale spanning: 3.3 (V)
Grayscalenorm: HD Helderheid: Super Hoogtepunt
Het schermgrootte: 0,96 (Duim) Gebruiksmilieu: Semi-buiten
Hoe het wordt getoond: Statische Vertoning Vertoningskleur: Zwart-wit
Hoog licht:

Compacte de Vertoning van 0

,

96 Duimoled

Productomschrijving

De Module Compacte Krachtcentrale van de 0,96 Duimoled Vertoning van Duidelijkheid

 

OLED-de Beschrijving van de Vertoningsmodule:

 

Introducerend de Module van de 0,96 Duimoled Vertoning van de Opto-elektronica van Shenzhen Huayida - de epitome van precisie en duidelijkheid in een compacte vorm. Deze high-definition module van de grayscalevertoning verzekert uitzonderlijk gedetailleerde en duidelijke visuals, elke keer waarborgend een premie het bekijken ervaring.

Geoptimaliseerd voor semi-openluchtgebruik, kan zich deze vertoningsmodule tot diverse verlichtingsvoorwaarden bevinden, dankzij zijn super hoogtepunthelderheid. Zijn statische vertoning biedt een stabiele en ononderbroken visuele ervaring zonder de afleiding van constante beweging aan.

Werkend bij een standaardvoltage van 3.3V, richt deze OLED-Vertoningsmodule zich foutloos op onze verplichting die aan energy-efficient producten, hoge prestaties verzekeren bij een lagere machtsconsumptie. Met een betrouwbare de installatiemethode van het 30 speldlassen, waarborgt deze module een langdurige, stevige verbinding.

De Module van de 0,96 Duimoled Vertoning, hoewel compact, compromitteert niet op prestaties, volkomen opnemend de toewijding van de Opto-elektronica van Shenzhen Huayida aan het creëren van geavanceerde, hoogstaande vertoningsoplossingen. Ervarings optimale efficiency, buitengewone vertoningstechnologie, en hoogste-rijprestaties met deze gladde en compacte module.

 

OLED-de Toepassingen van de Vertoningsmodule:

 

1. Automobieltoepassingen: In automobielelektronika, worden de Kleine LCD Vertoningen gebruikt in diagnostieksystemen aan boord, GPS-navigatiesystemen, rear-view camera's, en digitale snelheidsmeters. Hun hoge helderheid en contrastverhouding verzekert uitstekende leesbaarheid zelfs in de heldere omringende lichte omstandigheden.

2. De Elektronika van de consument: In het koninkrijk van de elektronika van de consument, worden deze vertoningen gebruikt in persoonlijke apparaten zoals slimme huissystemen, geschiktheidsdrijvers, en smartwatches. Zij verstrekken high-resolution beelden en verbruiken minder macht, die hen efficiënt en gebruikersvriendelijk maken.

3. Verkooppuntsystemen: De kleine LCD Vertoningen worden wijd gebruikt in verkooppunt (POS) systemen. Deze systemen vereisen compacte, duidelijke, en duurzame vertoningen, en deze LCDs zijn ideaal voor het tonen van klantentransacties, productinformatie, en digitale handtekeningen.


OLED-de Parameters van de Vertoningsmodule:

 

 

Naam:

De Module van de 0,96 Duimoled Vertoning

Verwerkingsaanpassing:

Ja

Installatiemethode:

Las 30Pin

Nominale spanning:

3.3 (V)

Grayscalenorm:

Hd

Helderheid:

Super Hoogtepunt

Het schermgrootte:

0,96 (Duim)

Gebruiksmilieu:

Semi-openlucht

Hoe het wordt getoond:

Statische Vertoning

Vertoningskleur:

Zwart-wit

 

Compacte 0,96 de Vertoningskrachtcentrale van Duimoled voor semi openlucht 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914